TANGELO

TANGELO heerlijk Surinaams

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 319 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tangelo. Meer weten? Ontdek meer

25 apr 2022 om 19:44 Vreselijk!Eerst 1,5 uur gewacht op eten terwijl bezorgtijd 30 a 40 min zou zijn roti: super weinig lams en kousenband was niet meer goed,rijst met tahoe tempe groente : totaal geen smaak en bakabana te weinig pindasambal en was niet Surinaams
26 mrt 2022 om 23:48 Ik heb nog nooit van mijn leven zulke slechte eten gekregen. Letterlijk alles was vies. Nasi en bami waren niet te vreten, dan denk je rotti rol kan niet verkeerd gaan wel dus, allerergste was kipsate zo vies niet normaal. Ik bestel hier nooit meer.
23 mrt 2022 om 10:45 rotie met kip besteld; kip, jus en aardappel hadden totaal geen smaak. Ik moest zelf eigen chutney bij doen. Echt geen goede kerrie met 'pit'. aardappel was een papje.
15 mrt 2022 om 9:26 Smaak was prima, hoeveelheid te weinig.
5 mrt 2022 om 8:27 De sauto soep was echt niet lekker. De roti wel. Was heerlijk.
5 mrt 2022 om 3:25 Eten was heerlijk
8 feb 2022 om 19:46 De reviews kloppen. Bezorging duurde erg lang, het eten was niet lekker en ook ik vond een lange zwarte haar bij mijn bestelling…
8 feb 2022 om 0:19 Het eten is om je voor te schamen. Bara was helemaal doorweekt en nat van de olie en er zat amper vlees op daarnaast was de smaak ook niet best. Ook moesten we erg lang wachten op ons eten. Dikke onvoldoende en ik zal nooit meer hier bestellen
10 jan 2022 om 13:37 Lekker eten
4 jan 2022 om 8:02 Prima bezorgd maar helaas niet naar onze smaak..zag er wel netjes verzorgd uit
3 jan 2022 om 20:13 Portie is weinig tegen over de prijs, eten was niet wauw maar ook niet slecht, twijfel of ik ooit hier weer bestel
27 dec 2021 om 21:11 Saoto geen smaak Bakabana weinig pindasaus + geen Surinaamse pindasaus