TANGELO

TANGELO heerlijk Surinaams

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 331 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tangelo. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 12:01 Als je erover nadenkt om hier te bestellen die het niet en geloof derest van de review’s. Voor een Surinaamse eet tent zijn de kruiden ver te zoeken. Nasi en bami leken wel van een all you can eat restaurant te komen zo droog… geen woorden voor
18 sep 2022 om 20:52 - zeer kleine porties (4 rotirollen, allemaal met weinig vulling en met veel deeg) - warm en opzich wel lekker
11 sep 2022 om 21:31 Lekkere broodjes gekocht waren goed gevuld en echt heerlijk.
23 aug 2022 om 22:35 Te vies voor woorden!
20 aug 2022 om 11:00 Lang moeten wachten. Ik had een broodje garnalen en 2 sauto besteld. De garnalen waren oud en de sauto was super slecht! Letterlijk 2 kleine stukjes kip in de soep kunnen vinden en de bouillon was bagger. Was echt een teleurstelling..
19 aug 2022 om 22:50 Het eten was goed en snel bezorgd roti was lekker de enigste ding was dat de rotiplaat aan de randen iets hard was maar dat was geen groot probleem de Teló was heerlijk
15 aug 2022 om 21:02 Tis dat haast alles gesloten was dat ik hier terecht ben gekomen. Doen we ook nie meer.
16 jul 2022 om 11:53 Eten was niet lekker,het rijst was paperig en het bakaljouw ook. En trouwens duurt het een eeuw voor de bezorging. Het is mijn eerste en laatse keer
19 mei 2022 om 20:29 Het eten (waar ik 16.25 voor heb betaald) Was het bakje niet waard waar het in geleverd werd.. Echt ronduit smerig... ik heb het weggegooid, en daarmee dus 16.25
25 apr 2022 om 19:44 Vreselijk!Eerst 1,5 uur gewacht op eten terwijl bezorgtijd 30 a 40 min zou zijn roti: super weinig lams en kousenband was niet meer goed,rijst met tahoe tempe groente : totaal geen smaak en bakabana te weinig pindasambal en was niet Surinaams
26 mrt 2022 om 23:48 Ik heb nog nooit van mijn leven zulke slechte eten gekregen. Letterlijk alles was vies. Nasi en bami waren niet te vreten, dan denk je rotti rol kan niet verkeerd gaan wel dus, allerergste was kipsate zo vies niet normaal. Ik bestel hier nooit meer.
23 mrt 2022 om 10:45 rotie met kip besteld; kip, jus en aardappel hadden totaal geen smaak. Ik moest zelf eigen chutney bij doen. Echt geen goede kerrie met 'pit'. aardappel was een papje.