TANGELO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 349 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tangelo. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 8:05 Heel erg goed
30 jan 2023 om 23:08 Slechte eten geen smaak besteling gedaan om 4uur dat ze het 6uur moeten leveren kwam besteling pas om 7uur aan nooit meer
25 jan 2023 om 16:32 eten is heerlijk en de bezorging goed
14 jan 2023 om 21:06 Tijd voor bezorging aangegeven, 30 min te vroeg was het eten er al. Sate had gelekt, dus alles zat onder.
27 dec 2022 om 20:54 Bara kip kerrie was flauw van smaak en had geen kerriesaus . Broodje pom was gewoon plat broodje met weinig inhoud
23 dec 2022 om 21:39 Eten was lekker. Bezorging duurde erg lang, om 19.30 besteld en de bezorging was om 21.10
20 dec 2022 om 21:43 De bezorging stond op 56 min en kwam pas 1,5 tot 2 uur later aan. Daarnaast miste ik in de kip in de ingrediënten van de Saoto soep (ik had ze apart gevraagd). Omdat Tangelo al gesloten was toen de bezorging binnen kwam, bel ik morgen terug.
6 dec 2022 om 21:33 Niet zoals je Roti verwacht. Geen ei, kouseband, sambal en het eten was koud.
23 okt 2022 om 21:07 Eten was niet zo denderend.
16 okt 2022 om 0:14 Zijn altijd erg snel en het eten is altijd genieten, is een vaste plek waar ik en me vriendin bestellen!!
15 okt 2022 om 16:37 De broodjes waren lekker
2 okt 2022 om 21:24 Eten met risico voor gezondheid. Het eten smaakte bedorven en was vaker opgewarmd. De bruine bonen leken direct uit pot te komen en alleen opgewarmd. Ik heb het weggegooid en ergens anders besteld. Heeft iedereen daar een burn-out ofzo?